om oss

Pil som peker til høyre, og viser til lenker på nettsiden
Elektroxperten 20Oktober2022 Marceltiedje 0082

Om Elektroxperten

Vi skaper verdier for våre partnere og kunder.

Vi sprer god energi

Elektroxperten er totalleverandør innenfor elektrofaget, og en viktig del av en byggeprosess med sine bortimot 110 ansatte. Møtet mennesker imellom er viktig, og disse møtene skaper sammen med profesjonalitet og fagkunnskap de beste løsningene. Elektroxperten bidrar til samarbeidet som finner de unike løsningene for hver enkelt kunde.

 

I vår bedrift er montøren den viktigste, og måten montøren opptrer på sammen med andre håndverkere og kunden mener vi er hemmeligheten for å skape maksimal måloppnåelse og en profesjonell utførelse av arbeidet.

 

Kundekretsen befinner seg stort sett på Sørlandet, men strekker seg stadig utover landet. Vi legger stor vekt på samarbeidet internt og ikke minst formidle viktigheten av "lagfølelsen" med hver enkelt håndverker i de forskjellige prosjektene.

 

Det er avgjørende å snakke sammen og bruke godt humør. Det er helheten i et hvert prosjekt vi blir målt på. Vi er mye sammen, en kompisgjeng, og denne energien opphøyer hva hver enkelt får til.

 

Alle våre ansatte skal vende trygt og godt hjem fra endt arbeidsdag, og vi legger derfor ekstra stor vekt på helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet (HMS).

pil opp, klikk for å hoppe til toppen av sidenStort bilde av elektroxperten logo som vises i bakgrunnen av alt innehold