referanser

Pil som peker til høyre, og viser til lenker på nettsiden

tømmerstø brygge

Pil som peker til høyre, og viser til lenker på nettsiden
Brygge

Tømmerstø Brygge

På Tømmerstø Brygge, i Kristiansand, har Elektroxperten stått for planlegging og full elektroinnstallasjon inn- og utvendig.

Har du båt i Kristiansand, har du mest sannsynlig vært innom Tømmerstø Brygge. Med fasiliteter som restaurant, døgnåpen dagligvare og kiosk, samt bensin og diesel til fritidsbåter, er dette en populær plass – spesielt på sommeren.

 

Sommeren 2020 stod det nyåpnede bygget ferdig, og Elektroxperten har stått for planlegging og full elektroinstallasjon både inn- og utvendig. Leveransen inneholdt blant annet full KNX installering, som forøvrig er et ledningsbasert styringssystem, med styring av ventilasjon, vannvarme og lys. Montering av overvåkningsanlegg, og installering av spredenett var også en del av leveransen.

 

Prosjektleder, Trond Eretveit, har sammen med dyktige kollegaer i Elektroxperten fått frem lekre og spesiallaget løsninger på Tømmerstø Brygge. Han trekker gjerne frem lyssettingen i restauranten som har tilpasset lys etter bruk – dag, natt eller vasking. Dette styres enkelt fra et panel montert på kjøkkenet, og gir lokalet det lille ekstra.

 


Restauranten har en spennende lyssetting.

 

Riktig ekspertise

Eier og daglig leder av Tømmerstø Brygge, Einar Vik, kan fortelle om et samarbeid som har vært ubetinget positivt.

Prosjekteringen var utmerket, og prosjektleder kom med gode forslag til hvordan alle rom skulle løses i form av el-punkter, stikkontakter og lyspunkter, hva som burde dimmes og hva som ikke var nødvendig. Det samme med nettverk og fordeling av nettverkssignaler. Vi har fått mye skryt for lyssettingen utvendig, og er godt fornøyd med løsningen. Elektroxperten har fremstått profesjonelle, og vi har hele veien kun forholdt oss til to personer, som har sendt ut riktig ekspertise gjennom prosjektet.

Bilde av et sitat icon
pil opp, klikk for å hoppe til toppen av sidenStort bilde av elektroxperten logo som vises i bakgrunnen av alt innehold