referanser

Pil som peker til høyre, og viser til lenker på nettsiden

juliusskogen dyreparken

Pil som peker til høyre, og viser til lenker på nettsiden
Julius Skogen

Juliusskogen, Dyreparken 2

Våren 2022 har vi hatt gleden av å levere til 40 hytter i Dyreparken. Høsten 2022 fortsetter eventyret med ytterligere 40 hytter i Juliusskogen, trinn 2.

Juliusskogen er en av Dyreparkens store nyheter i 2022, og et satsningsområde for å kunne tilby flere av deres gjester et rimeligere overnattingstilbud, samt opplevelser parken ikke har fra før. Første byggetrinn er nå ferdigstilt med 40 hytter, med overnatting for inntil 5 personer pr. hytte.

Vi har levert den elektrotekniske installasjonen fra hovedtavle, til siste kontakt. Anlegget består av brannvarslingsanlegg, SD-anlegg og lys og varme.nHyttene er sentralstyrt slik at de kan settes i drift og bortemodus. I tillegg har hyttene fått levert utstyr som tåler hard medfart over tid.

 
Ifølge vår prosjektleder, Trond Eretveit, har Juliusskogen vært noe av det gøyeste som har skjedd i karrieren:

- Juliusskogen har vært veldig, veldig moro. Prosjekter som dette kommer ikke ofte, men når de først kommer er det gøy å få jobbe med det.

Bilde av et sitat icon

Fra venstre: Ragnar Andås og Trond Eretveit 

 

Heldekkende brannvarslingsanlegg med talestyring som gir beskjed dersom det brenner og ber folk evakuere, er også noe vi har levert til prosjektet. På talevarslingsanlegget har det i tillegg blitt lagt inn en kul effekt ved at det spilles av jungellyder, som gjør det lille ekstra for hyttene. 

«Juliusskogen et prosjekt utenom det vanlige, HSH Entreprenør som totalentreprenør med Elektroxperten som total underentreprenør med prosjektering ansvar. Oppgaven er løst av Elektroxperten på en formidabel måte, gode løsninger med høy kvalitet på utførelse til avtalt tid og pris», sier Odd Øystein Grødum i HSH Entreprenør.

Bilde av et sitat icon

I august blir det oppstart av trinn 2 hvor vi skal bidra med samme utstyr til ytterligere nye hytter.

pil opp, klikk for å hoppe til toppen av sidenStort bilde av elektroxperten logo som vises i bakgrunnen av alt innehold